رویداد صدرا دغدغه مندی دانشگاه آزاد اسلامی را نشان میدهد
به گزارش خبرگزاری آنا، معاونت آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری دانشکده هنر و معماری، رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در حوزه هنر، مد و لباس را امروز و فردا برگزار میکند.
از جمله اهداف برگزاری این رویداد میتوان به کسب مهارت اجرایی، زمینه سازی ایجاد منبع درآمد برای دانشجویان، ایجاد زمینه اشتغال پس از فراغت از تحصیل، اعطا گواهینامه مهتبر پایان دوره، امکان معرفی دانشجویان برگزیده به صنایع از سوی دانشگاه و امکان تامین تمام یا بخشی از هزینه تحصیل توسط صنایع اشاره کرد.
«عاصمه قاسمی» مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده نیز از مسئولانی بود که در این رویداد حضور داشت.
قاسمی این رویداد را مسیری مناسب برای اشتغال زایی دانشجویان و هدف گذاری برای آینده آنها دانست و گفت: امروز رویداد صدرا به همت مدیران واحد تهران جنوب و دانشکده هنر این واحد برگزار شد. رویداد صدرا که کوتاه شده صنعت، دانشگاه، راه اشتغال است به معنای آن است که دانشگاه نه تنها حال دانشجو و آموزش برایش مهم است بلکه آینده دانشجو هم برای آنها ارزشمند است.
وی بیان کرد: مهم است که دانشجو پس از فارغالتحصیلی بتواند ارتباط مؤثری با جامعه برقرار کرده و تاثیرگذاری خود را نشان دهد. همچنین یافتن شغلی مناسب با تخصص دانشجو از دغدغههای دانشگاه است و برگزاری رویداد صدرا نیز با همین هدف صورت میگیرد.
قاسمی در ادامه با اشاره به برگزاری رویداد صدرا در حوزه هنر، مد و لباس گفت: رویداد امروز به مد، لباس و پوشاک اختصاص دارد و با توجه به تعداد دانشجویانی که در واحد تهران جنوب در رشتههای طراحی و دوخت لباس و هنر تحصیل میکنند، از اهمیت ویژهای برخوردار است. نکته مهمتر این است که این رویدادها به گونهای طراحی شدهاند که دانشجویان بتوانند ارتباط خود را با صنعت و هنر در رشته تخصصیشان تقویت کنند. این فرصت همچنین به دانشجویان کمک میکند تا با صنعتگران، هنرمندان و طراحان این حوزه آشنا شوند و مسیر آینده شغلی و حرفهای خود را در این رویداد تجربه کنند، تا بتوانند اهداف بلندمدت و چشمانداز روشنی برای دوران پس از تحصیل خود ترسیم کنند.
وی اظهار داشت: نکته دیگری که قابل توجه است، تعداد بالای دانشجویان دختر در رشتههای طراحی و دوخت و هنر است. بیش از ۹۰ درصد دانشجویان این رشتهها را خانمها تشکیل میدهند، و این رویداد در واقع بهنوعی یک رویداد دخترانه محسوب میشود که برای نخستین بار برگزار شده است. این امر نشان میدهد که دانشگاه، علاوه بر دغدغه کلی برای همه دانشجویان، بهطور ویژه به دانشجویان دختر در این رشتهها نیز توجه دارد.
وی افزود: این فضا میتواند به اشتغال دانشجویان دختر و ارتباط آنها با صنعتگران و هنرمندان کمک کند. از سوی دیگر، این دانشجویان که در محیطی علمی و فرهیخته آموزش دیدهاند و تخصصهای لازم را فراگرفتهاند، اگر وارد صنعت هنر، پوشاک و مد شوند، میتوانند در طراحی و تولید پوششهایی متناسب با چارچوبهای فرهنگی ما نقش مؤثری ایفا کنند.
انتهای پیام/